Pembuka Bicara

Kesetiaanmu Kuhargai

Penyambut tetamu

Penyambut tetamu
Bismillahirrahmanirrahim...Assalammualaikum semua.Selamat datang dan aHLAN wasahlan ke blog ala2 Diari Hikayat Putera Nazrin ini.hahaha...Blog ini mengandungi kisah-kisah menarik,dan cerita-cerita suka dan duka dalam layaran kehidupan saya....Siapa yang x berkenan dengan blog ni,bley blar skrg eh ataupun tekan close terus.....huhu (x masal)..sekian terima kaseh!!..teruskan membaca dan selamat menziarahi blog saya ini...ngeh3...

Dimulakan Dengan...

Monday, October 11, 2010

Jamuan melantak

erghhhh..!!
kenyangnyer mkn...
kehidupanku asyik dilimpahi dgn godaan makanan dan makanan
elaun yg baru saja menerpa awalan bulan menjadi sumber kewangan utama melantak
makanan ni sume...

hobi saya makan...
sape je yg x suke mkn kn??
dgn mknn lah bdn ku berisi...
dgn mknn lah aku bisa berenergi...
dgn mknn lah aku dpt melupakan duka lara lalu yg menyakitkan hati...
riang dan senang sekali hati ini...

setinggi2 kesyukuran kpd Allah atas kurnia rezeki
yg Kau berikan selama ini...
aku bahagia dgn kehidupan kini....alhamdulillah....


memori mkn kat KFC bersama hakim najmi
dan faiz....mkn kfc ni adalah cadangan hikayat putera nazrin sebenarnya...
atas pujuk rayu utk mkn di kfc warta itu, akhirnya mereka bersetuju...yahuuu!!!


saya dan firdaus...
dua jejaka kuat makan...
jejaka????
hahaha.....


ini set kfc yg aku pilih...
X-MEAL.....
yg penting ade cheezy wedges...


pelanggan setia SOHO...
bestnyer time ni...
nanti kite pi lagi ye...



3 comments:

faqhrule said...

bukan nak bagi abg jang sket

SyaFiQaH said...

blanjew la aq skali..

Putera Nazrin said...

byk cantek....