Pembuka Bicara

Kesetiaanmu Kuhargai

Penyambut tetamu

Penyambut tetamu
Bismillahirrahmanirrahim...Assalammualaikum semua.Selamat datang dan aHLAN wasahlan ke blog ala2 Diari Hikayat Putera Nazrin ini.hahaha...Blog ini mengandungi kisah-kisah menarik,dan cerita-cerita suka dan duka dalam layaran kehidupan saya....Siapa yang x berkenan dengan blog ni,bley blar skrg eh ataupun tekan close terus.....huhu (x masal)..sekian terima kaseh!!..teruskan membaca dan selamat menziarahi blog saya ini...ngeh3...

Dimulakan Dengan...

Sunday, September 12, 2010

gaya hari lebaran ke-3


hehehe...
sajeje buat entry ni....
sbb aku tgh tertekan....
dgn kkp yg melambak...rumit....
pada masa yg sama asyik kena marah,tengking
dgn ayah aku yg aku tah paham perangai die!!!
semue yg aku buat semuanya sial di mata die kot....astagfirullah....
dia marah aku asyik menaip je....
dgn KKP yg terhilang lagi....
peh...tertekan.....

akak2 aku plak asyik perli aku je....
pesal x sembahyang kat masjid???
kat mktb boleh,knape x kt sini....???

ya Allah....ampunkan dosa aku....
serabut sgt kepala aku....

DIPERSalahkan....dan MENYALAHkan....


gaya luar biasa aku pada hari raya ke-3...
siap2 nk pi beraya umah makcik kat Tangkak....
gaya simple but smart....
(masuk bakul agkt sendiri!!!)


di samping motor merah ayah aku yg
garang sgt2 tuuu.....
naseb baek aku x mewarisi sikap die....
huuuu....


masihkah ada ramadhan dan syawal pada
tahun depan.???
muhasabahlah diri anda....
diri saya sendiri....
sama-samalah kita ziarah-menziarahi jiran tetangga,
sanak-saudara....
bermaaf-maafan....
org yg kurang bernasib baik jgn dilupakan....
bersyukurlah dgn apa yg ada....

alhamdulillah....

sekian saje celoteh saya utk hari ini....


p/s: sebak tgk kes pembunuhan Sosilawati dan 3 laki yg lain...
kejamnya manusia skrg ni....astagfirullah....
aku sedih tgk benda ni semua....Ya Allah.......


4 comments:

Cikgu Fikri said...

Sabar naz...
semua yg dtg tu ader hikmahnya..
smoga pintu JAJAN trbuka utk ko..
huhhhuh.

ooooooooooops..terlepas suda...

Putera Nazrin said...

hahaha...jajan....

Princess Serenity said...

selamat hari raye..

besalaaa...life student memg camtue..
chayok!chayok! =D

diba said...

salam ziarah