Pembuka Bicara

Kesetiaanmu Kuhargai

Penyambut tetamu

Penyambut tetamu
Bismillahirrahmanirrahim...Assalammualaikum semua.Selamat datang dan aHLAN wasahlan ke blog ala2 Diari Hikayat Putera Nazrin ini.hahaha...Blog ini mengandungi kisah-kisah menarik,dan cerita-cerita suka dan duka dalam layaran kehidupan saya....Siapa yang x berkenan dengan blog ni,bley blar skrg eh ataupun tekan close terus.....huhu (x masal)..sekian terima kaseh!!..teruskan membaca dan selamat menziarahi blog saya ini...ngeh3...

Dimulakan Dengan...

Sunday, November 1, 2009

Kelas PPismP 1.03 sambut Jamuan?

ana kacau mereka time sdp2 mkn...


atikah tgh syok mkn tu...hahaha....

ni je lah 3 arjuna yg tinggal...
DO RE MI
huhuhu....
kesian kami~

ceh3...cover...
padahal tgh segan tu...
syera sengaja menundukkan kepalanya kerana segan.
*tangkapan gmbo dari sudut yg kurg sesuai,sbb
tu syera x nmpk...

makan3....habiskan semua sekali...


spagheti ala italian...
masakan naqibah kami...
sedap owh...ana tambah 2 kali...
balik bilik,mkn lagi...
so 2+1=3...
semuanye 3 kali ar...
huahuahua...


spagheti antara menu utama
jamuan mase tu..
Pn Mutia yg masak..
katanya kol 11.00 pagi dh masak...
(awlnyer...)
nk tunggu kami dtg umh die bkn maen lame lgi...
Terima kasih Puan,kerana setia dan sabar menunggu...hihi..


=====================================


Amboi...bukan main lagi ye korang sambut jamuan.
Murah betol rezeki kita.Pemurahnya Allah Taala.
Syukurlah kita kpd Dia yg Memberi.


Byk betol cerita ana sejak belakangan ni.
Kejap cter tu,kejap cter ni,kejap amek gambo sana,kejap amek gambo sini,
amboi..x bleh bla langsung!
Ada sampai yg rimas bile ana tgkap gambo mereka.
Hahaha...sorri byk2...memg hobi ana lah..ape bley wt..
huhuhu...

Kami pelajar2 PPISMP 1.03/ambilan Julai 09
telah menganjurkan jamuan akhir Sem 1 utk kelas kami sendiri
baru2 ni.Bukan maen seronok lagi kami mse tu.Memang bes...


Butiran lanjut mengenai jamuan tersebut adalah
seperti berikut:

tarikh : 31 Oktober 2009
hari : sabtu
masa : 6.00 petang - 7.30 malam
tempat : rumah Naqibah kami,Puan Mutia Sabihah kt Bangi.

*jamuan ni diadakan setelah kami pulang
dari kursus Perkaderan Pendakwah
di Institut Latihan Islam Malaysia.
Kami mintak/mohon pd abg drebar bas utk anto
kami ke umah Pn Mutia.
Baik betol abg drebar tu.
Terima kasih bang..
Aik!!abg ke pak cik ek??
hahaha...
ape2 je ar...
Segala urusan kami masa tu dipermudahkan yg Maha Kuasa.
Alhamdulillah...


Namun begitu,ada 2 orang insan ni mase kursus n jamuan ni diorang xde..
Cube teke sape??
Hehehe...
Bdk2 classmate ana msti dh tahu sape kan??
Rugi btol diorang ni...ish3...
Dua insan lelaki yg x dpt hadir tersebut ialah:
Izzudeen dan
Nazri Yunos..
x rse rugi ke??
huhu...
*Deen balik Kelantan ade hal yg perlu disetelkan,manakala
nazri as usually balik Melaka...
(asyik balik jek!!!)
ana dh lme x balik kampung...
msti org kampung tgh rindu giler
kt ana...
ngeh3...


Sesampainyer kami di rumah Pn Mutia,
kami bersalam-salaman dgn ahli keluarga beliau...
Laki salam dgn yg laki,pmpuan salam dgn yg pmpuan..
(skema btol bdk ni mnulis)


baik2 zai tuang spagheti tu...
time ni ar nk tunjuk rajin diorg ni...
bla ar...
*tapi diorang memang rajin pon...
uwekkks...

Farhani dgn Yatt tgh tuang kuah spagheti...


Then,bdk2 pmpuan ni cm biase ar,
wt2 rajin...
Ade yg tolong kemas2,ade yg basuh pinggan mangkuk,
ade yg potong2 sayur,ade yg potong2 daging,ade yg sdiakan hidangan
ade yg duduk2,ade yg tolong tengok,
ade yg tolong pegang periuk dan alat-alatan yg lain,
dan ade jgk yg menyibuk kt dapor (padahal x wt ape2 pon,sjeje wt syarat)
hehehehe....
jgn marah!tapi ape yg ana ckp tu ade btolnye kot..
entahle...

Achiq piqah,adah dan ain...(x tahu nk kata ape,xde idea wei)


mse jamuan mkn2 kt umh Puan Mutia tu,
ana seperti biase ar,wt keje penangkapan gambo beramai-ramai...
seronok wei wt keje ni...x nk follow ke??
(amende yg aku merepek ni??)


Ashraaf tgh tekun mkn tuu...jgn kacau...
bagi ar dia makan,
sebagai tanda penghargaan die jadi ketua kuliah
kite selama ni...


Kami balik IPG KPi dlm waktu mghrib gitu...
so kami cpt2 ar...
abg drebar tgh tunggu kt bas...
kitorang tapau makanan2 yg still ade kt situ...
bwk balik IPG...
huhu...
mse tu dpt tgk sape yg tamak dan haloba...
hahaha....
ade yg terase ke???
sori....
k lah tata...
nk mandi ni,ana x mandi lagi...huahuahua...=)


9 comments:

senah jongos~ said...

weyh....gmbo2 yg memalukan la...sekeleh2... t nk pix2 ue ae... haha~

faqhrule said...

abg driver ada tapau untuk dia tak?

Mohamad Nazrin iBn AbduLLah said...

msti r ade tapau utk abg dreba tu...
huhu...

Mohamad Nazrin iBn AbduLLah said...

memg sekeleh2 pon...
tpi ape aku dulik...
blogging tetap diteruskan...
huhuahuahua....

senah jongos~ said...

ok...fine.....!

~`nAnie~ said...

lepak r senah
senah kn mmg selekeh
muahahaha
princess

Mohamad Nazrin iBn AbduLLah said...

nani ckp ina selekeh??
nk ketawe gak ar...
muahahaha....

ZutenFeisha said...

Eh, asal muke ak xcam gerard way?

Mohamad Nazrin iBn AbduLLah said...

enth...ak pn x tahu mar...