Pembuka Bicara

Kesetiaanmu Kuhargai

Penyambut tetamu

Penyambut tetamu
Bismillahirrahmanirrahim...Assalammualaikum semua.Selamat datang dan aHLAN wasahlan ke blog ala2 Diari Hikayat Putera Nazrin ini.hahaha...Blog ini mengandungi kisah-kisah menarik,dan cerita-cerita suka dan duka dalam layaran kehidupan saya....Siapa yang x berkenan dengan blog ni,bley blar skrg eh ataupun tekan close terus.....huhu (x masal)..sekian terima kaseh!!..teruskan membaca dan selamat menziarahi blog saya ini...ngeh3...

Dimulakan Dengan...

Monday, November 2, 2009

Jamuan lagi??

Memang ade jamuan lagi pon slps
jamuan kelas...

Kali ni jamuan Gerko Bowling Semester 1 /Julai 2009 plak...
seronok weyyhhhh!!!!!
yg specialnyer jamuan ni, semue keje2
dlm jamuan tu kitorang kene wt sendiri bersama para pensyarah
unit GerKO...
memang sgt bekerjasama ar...
respek same semue....

walaupon ade yg curik tulang...
x mengapa...
sbb ramai ar ahli2nye....
semue rajin...

sesi bergotong-royong atau dikenali sebagai
REWANG ni
dimulakan sejak
hari Ahad (1/11/09) lagi...
waktu petang...

byk sgt keje kene wt
mase ptg ahad dan isnin pagi tu...
mse hari ahd,
merebus amende tah,ana pon lupe...
ade potong2 bawang,setting tempat n byk lagi ar...
Isnin pagi baru ar nmpk meriah cket
cz ramai yg tolong
n turun padang membantu...
bagus3....

nilai bantu-membantu dan bekerjasama
mse tu sgt terserlah...
sdp mate ana memandangnya....

ade ke patot ana suruh kwn2 ana dtg
utk tolong mse ahad ptg tu...
diorang bley plak gi berjalan-jalan
kt PKNS,bangi...
geram betol ar!!!!
tgh marah ni....
kalo yg gi jln2 tu terbace blog ni
wt2 x terasa taw!!

hehehehe.....
gurau je....
mintak maaf ar...
ana bkn seorang PEMARAh....
untung sape dpt ana ni...
ngeh3....


Jamuan GERKO bowling Sem 1 ni diadakan pada:

Hari: Isnin
Tarikh: 2/11/2009
Masa: pagi sampai kol 11.00 pagi...
Aktiviti: Rewang,masak-masak,goreng-goreng,
potong-potong,basuh-basuh...
seterusnya makan2....


x byk gambo pon yg dpt ana
tangkap
cz bateri kong....
namun ni je ar gambo yg dpt ana
sempat amek...
tu pon mase wt keje...
(konon rajin ar tu....)


Zamir dan Naz
membuat keje potong-memotong
nasi empit...
bez keje ni...
selame ni kt umah,
time nk mkn mcm putera raja...
semue terhidang...
almaklumlah ank bongsu
n ana lah satu2nye putera dlm keluarga...
huhuhu....

bagus2...wt keje tu leklok ye bang...jgn sampai terpotong jari 'aku' sudah!!


haziq dan daus pon same gak
wt keje potong2 nasi empit ni....
bez keje ni....
rase cm nk wt lagi je...
ceh wah...


*apesal cerite pasal nasi empit je ni....!!
cerite lain xde ke weyhh......



rakan2 yg lain bersama Puan Zainab
sdg memasak...
masak ape tu yg ana x tahu....
x amek pot ar...
kakaka...
kalo kt umah rajin plak ana amek pot kt dapo...
tgk2 same ade makanan dh siap ke blom...
hahaha....


antara mereka yg xde keje nk wt time isnin pagi tu...
bLue's cLuEs!!
kite fokus kt izzudeen ye....zoooommmm~~
diorang ni tgh lapo agknyer,juz tunggu nk mkn je...
tolong x nak!!tgk je tahu...hehehe....=)


????????


comelnyer nasi empit yg ana potong ni...
ok x saiznyer???
bley lar ek??


tapi ana nk cter cket tntg hidangan
yg ade mse jamuan Gerko tu...
mcm2 ade....
ade....

++SotO++
++Laksa++
++Mi Kari++
++Air Sirap++
++Air Hijau++
++Tembikai++


mantop2~

ana sempat n larat mkn
soto dgn mi kari je....
yg laksa x sempat n perot dh penuh mse tu....



Terima Kasih buat Puan Zainah,Tuan Hj Rusli dan
pensyarah2 Unit GERKO yg lain
kerana membimbing kami selama
ni dlm bermain bowling....
byk perkara yg kami belajo sepanjang bulan Julai-Okt 09 ni...
maafkan kami andainya ada perlakuan kami yg x sedap
dipandang dan x enak utk dirasa...



TERIMA KASIH
JUGAK

kpd

KAWAN2 yg buat keje...
KAWAN2 yg tolong tengok...
KAWAN2 yg tukang makan...


dan semua sekali


MEMANG BEZ JAMUAN NI>>>



2 comments:

faqhrule said...

tak antar sikit pon kat bilik ni

Mohamad Nazrin iBn AbduLLah said...

hahaha....
nk anto cm ner...
sye pn mkn cket je...
hehehe...
mknn semue cpt hbis