Pembuka Bicara

Kesetiaanmu Kuhargai

Penyambut tetamu

Penyambut tetamu
Bismillahirrahmanirrahim...Assalammualaikum semua.Selamat datang dan aHLAN wasahlan ke blog ala2 Diari Hikayat Putera Nazrin ini.hahaha...Blog ini mengandungi kisah-kisah menarik,dan cerita-cerita suka dan duka dalam layaran kehidupan saya....Siapa yang x berkenan dengan blog ni,bley blar skrg eh ataupun tekan close terus.....huhu (x masal)..sekian terima kaseh!!..teruskan membaca dan selamat menziarahi blog saya ini...ngeh3...

Dimulakan Dengan...

Friday, June 25, 2010

result exam

...setiap kejayaan yg datang,hasil daripada usaha yg gigih berserta doa yg tulus kepada Allah Subhanu Wata'ala....

alhamdulillah...result exam bagi PPISMP Sem 2 Ambilan Julai 2009 telah pun keluar...
memandangkan aku telah pulang awal ke kampus atas alasan kerja JPP utk MPPB,maka aku berkesempatan menjadi antara org yg awal tgk result tu di papan kenyataan...huhu....nervous giler aku tyme tu....

cari dan teros mencari bilangan 42,akhirnya kutemui...dengan no. k/pengenalan 91122701xxxx..tercatatnya 3.40...alhamdulillah....namun secara rambangnya aku tengok,ramai pointernye yg jatuh....termasuklah aku....tapi aku x rase tertekan sangat sebab aku punyer pointer kali ni standard2 je kalau nk dibandingkan dgn kwn2 yg lain...lain lah mcm result sem 1 aku yg dulu tu...jaoh di belakang kawan2....sem 1 dulu dpt 3.48...maka,puratanya aku dpt 3.44...sem 3 kena wat lebih bagus,Naz!!....

Tahniah kpd rakan2 yg berjaya memperoleh pointer exam yg baik...yg penting lulus dan layak meneruskan pengajian....lex2 sudeyh~

sekian....


2 comments:

senah jongos~ said...

naz....congrate tok kau gak....kte b'usehe lagi tok sem 3 ni keyh...chaiyok3...!

Mohamad Nazrin said...

ok...