Pembuka Bicara

Kesetiaanmu Kuhargai

Penyambut tetamu

Penyambut tetamu
Bismillahirrahmanirrahim...Assalammualaikum semua.Selamat datang dan aHLAN wasahlan ke blog ala2 Diari Hikayat Putera Nazrin ini.hahaha...Blog ini mengandungi kisah-kisah menarik,dan cerita-cerita suka dan duka dalam layaran kehidupan saya....Siapa yang x berkenan dengan blog ni,bley blar skrg eh ataupun tekan close terus.....huhu (x masal)..sekian terima kaseh!!..teruskan membaca dan selamat menziarahi blog saya ini...ngeh3...

Dimulakan Dengan...

Saturday, April 16, 2011

ghairah layan natang ni

antara sebab mengapa aku pulang ke kampung halaman untuk 3 kali dalam 3 minggu berderet-deret ini adalah untuk melayan MAHARAJA LAWAK, akademi fantasia 9 dan imam muda....Tapi imam muda masih menayangkan uji bakatnya lagi...

Maharaja Lawak dah episod 3 dah...
AF9 pulak episod 2 dah...

sekarang ni aku tgh ghairah sgt melayan Maharaja Lawak...dari episod pertama sehingga kini, aku masih mengikutinya secara serius dan tekun...best sgt2...kalau Raja Lawak susah betul aku nak gelak, tapi Maharaja Lawak dgn mudah sekali aku boleh tergelak..takkan aku sia-siakan ASTRO yg ada kat umah aku tu utk menonton Maharaja Lawak tersebut...(mcm kat asrama xde je)


Program terbaru di astro ini menampilkan bekas peserta2 raja lawak dari musim2 lalu untuk bertanding semula demi merebut takhta maharaja lawak.formatnya pula 50% juri dan 50% SMS.
ia disiarkan di astro warna (Mustika)...

jurinya pula terdiri daripada saiful apek, ahmad idham dan mamat khalid.manakala pengacaranya pula menampilkan AC Mizal..

dalam ramai2 peserta tu ada 4 peserta feberet aku dan aku rasa 4 peserta ni je yg best utk selama-lamanya...haha...siapakah mereka??mari kita saksikan...


yeah~
ini adalah kumpulan SEPAh..
berasal dari Johor....
lawak2nya byk isi, kelakor, muke x boleh bla....
sedang menduduki tempat ke-3 atau ke-2 bagi carta sms...


siapa x kenal si NABIL sorang ni kan...
ade je kontroversi melanda diri...
pernah menang ABPBH....
aku suke loghat negori sembilan die...
kelako sgt....
performance die ade dinamik, kreatif, dan berani!!
sedang menduduki tempat ke-2 atau ke-3 utk carta sms..


hehehe...
inlah yg paling ramai sekali peminat...
Johan + Zizan = JOZAN...
ni lah yg paling best sekali...
muke memang x bleh bla....
suara best...pandai nyanyi...
pandai buat cerita....
ramai pengikut die ni, so ape2 yg diorang buat pun akan kelihatan ok!
mungkin diorang ni lah MAHARAJA LAWAK...
setakat ni JOZAN yg mengungguli carta sms...
kalau diorang mengacara raja lawak memang kelako habis!!


aik...nama nak JAMBU....
muke je lagend...tapi hati...cute...
ape pon tak boleh!
(itulah tagline diorang)
kemon lah....
performance diorang memang lain dari yg lain...susah nk jumpe lawak mcm diorang...
out of my thinking...paling kreatif....paling jambu...
muke taukeh dgn yus memang sememangnya muke yg x boleh bla
bile beraksi mengikut situasi tertentu di atas pentas...
sekarang di tempat ke-4 utk carta sms....


Inilah barisan peserta MAHARAJA LAWAK 2011


3 comments:

cik siti zurina said...

sokong nabil, jozan n sepah. yeah !

Putera Nazrin said...

yup...dh kompem2 memang tu lah top 3 ina....

Hans said...

suka Sepah, Jambu n Jozan