Pembuka Bicara

Kesetiaanmu Kuhargai

Penyambut tetamu

Penyambut tetamu
Bismillahirrahmanirrahim...Assalammualaikum semua.Selamat datang dan aHLAN wasahlan ke blog ala2 Diari Hikayat Putera Nazrin ini.hahaha...Blog ini mengandungi kisah-kisah menarik,dan cerita-cerita suka dan duka dalam layaran kehidupan saya....Siapa yang x berkenan dengan blog ni,bley blar skrg eh ataupun tekan close terus.....huhu (x masal)..sekian terima kaseh!!..teruskan membaca dan selamat menziarahi blog saya ini...ngeh3...

Dimulakan Dengan...

Monday, April 26, 2010

si bujang sorang

Salamun alaik dan Selamat Sejahtera kpd semua pengunjung blog ini...
berkurun sudah diriku tidak menerjah alam blogging ni...aduhai,banyak betol kerja kursus kene wat sebelum ni.macam-macam!!x larat aku...huh!!dengan kerja JPP lagi,meeting sana,meeting sini.masa mcm cepat cepat dan kdg2 lambat berlalu..kalau sesuatu yg menyeronokkan berlaku,ia akan berlaku dgn cpt,kalau benda yg dihadapi tu x best,maka ia akan lambat berlalu..perkara normal kot semua tu.entahlah brother....

x banyak perkara yg best berlaku dlm hidup aku kebelakangan ni.cuma ada byk masalah yg berlaku pd diri aku...antara masalah yg paling top sekali ialah masalah kewangan...sedih sangat sebab sekarang ni ak byk hutang dgn org,duit kat bank pon tinggal sikit...nk mkn nnti cm ner??nk belanja brg dapor lagi....lalala...org umah dah bising dah kenapa abg yien x beli beli lagi brg dapor yg dipesannya itu...alahai nasibku ibarat si bujang???%$^%&^...

aku x nak banyak sgt cerita sbb nanti aku makin tertekan n masa cpt sahaja berlalu.almaklumlah blogging ni kan benda yg best bagi aku,so cpt je lah ia berlalu...lalala....

masa aku type entry ni aku baru je habis Ujian Amali Hafzan 1 & 2 (Juzu' Amma & Surah2 pilihan)...Sebelum tu masa 24 April 2010 ada Exam MUET (Reading,Writing,dgn Listening).mak ai reading tah pape ntah,aku x fhm!!writing syok sgt menjawab n mengutuk manusia yg addict dgn facebook,huhu...listening pon tah pape ntah,cpt n tebal sgt ckp..mana aku nk fhm,bukan bahasa aku pon!!Speaking exam pulak 5 mei nanti..all the best,Naz..BAND 4 ye...lalala...

Alhamdulillah Allah beri aku segalanya yg mudah utk ujian hafazan tu,walaupun aku bukan seorang penghafaz yg baik,tapi aku cube yg terbaik dan hafaz ape yg aku mampu je...Allah Maha Pemurah dan Penyayang...Dalam kite tgh sibuk2 tertekan,Allah beri hadiah kemudahan ni.Terima kasih Ya Allah.Aku x tahu ape lagi yg boleh aku buat...selain melafazkan kata-kata syukur padamu.Rasa sebak pon ade jugak...tapi aku harap sgt hafazan aku ni kekal dan tidak pergi begitu sahaja...amin..

ok lar,gua tak nak cerita sama lu lagi utk ini punyer entry..nanti gua muncul lagi ya...

3 comments:

faqhrule said...

adik abang sorang ni dah pandai lu-gua sekarang ni. mana belajar ni?

PPISMP 2.03 said...

dh biase dh bang kdg2...hahaha...blajar dgn abg fakrul jgk kot,bile bce cerita kt blog abg...lalalala....

PPISMP 2.03 said...

dh biase dh bang kdg2...hahaha...blajar dgn abg fakrul jgk kot,bile bce cerita kt blog abg...lalalala....